Diensten voor maatschappelijk vastgoed

Gratis financiële Quick Scan

Onze financiële partner maakt voor u een korte financiële analyse. Dit gebeurt op basis van een aantal aangeleverde stukken. Wij kunnen vervolgens direct aangeven of er een reële kans op financiering is.

Advies en begeleiding kredietaanvraag

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies. Snel, solide en secuur. En zij nemen u al het werk uit handen. Uiteraard is hun eerste prioriteit een zo groot mogelijk voordeel voor uw organisatie uit het vuur te slepen.

Gratis Quick Scan gebouw

Samen met u beoordelen wij welke gebouwen in aanmerking komen voor verduurzaming. We checken bijvoorbeeld op leeftijd, locatie en gepland groot onderhoud. Maar ook beoordelen wij de energierekening, de schil en de installaties. Loket Duurzaam heeft een bewezen track record op het gebied van succesvol verduurzamen. Met deze Quick Scan haalt u de zekerheid in huis van een eerlijk en duidelijk advies over de mogelijkheden om via een ESCo te kiezen voor verduurzaming, CO2-reductie en kostenbesparing door lager energieverbruik. En vooral: de Quick Scan kost u niets.

Haalbaarheidsanalyse

Is een gegarandeerde energiebesparing zonder meerinvestering haalbaar? Dan spreken we gezamenlijk de intentie uit om aan de slag te gaan. Loket Duurzaam start vervolgens met stap 2: een gedetailleerde analyse. Voor een ESCo is het cruciaal om een betrouwbaar basisjaar te selecteren voor het energieverbruik: de nulmeting. Plus een goed beeld van de staat van het onderhoud. Alle relevante factoren met betrekking tot het energieverbruik van uw gebouw brengen we tijdens deze fase in kaart. Wat is de verbruiksintensiteit? Wat zijn de openingstijden? Zijn er specifieke verbruikerseisen? We laten niets aan het toeval over.

Second opinion zakelijke energietarieven

Wilt u een concurrerend aanbod voor uw energietarieven? Vraag naar onze prijzen via contact.

Second opinion bouwoffertes

U heeft een offerte ontvangen en wilt weten of deze marktconform is? Bij ons kunt u een second opinion aanvragen.

Neem contact op!