Go-makers in verduurzaming

go-button

Bedrijven, overheden en burgers hebben allemaal interesse in de mogelijkheden die verduurzamingsmaatregelen bieden. Helaas zien we té vaak dat positieve initiatieven niet doorgaan omdat deze financieel niet haalbaar zijn. Loket Duurzaam doorbreekt deze impasse inmiddels keer op keer succesvol.

Samen met onze expertisepartners bedienen wij Verenigingen van Eigenaren, zorg- en onderwijsinstellingen en publieke sectoren in hun wens tot het verduurzamen van werk- en woongebouwen. Dit doen wij vanuit 29 advieskantoren. De afgelopen jaren hebben wij honderden VvE’en begeleid en voor ruim 6,5 miljard euro bemiddeld in kredietaanvragen.

Sterk door samenwerking

Onze kracht is niet alleen het voor u vinden van de weg naar relevante subsidies in de vorm van een duurzaamheidslening, maar ook het samenwerken met erkende partners om met die verworven subsidies daadwerkelijk de verduurzaming te realiseren. Daarin zijn wij zowel voor u als onze partners het eerste aanspreekpunt. Daarom ons motto: Loket Duurzaam; go-makers in verduurzaming.

Neem contact op!