Loket Duurzaam Led Leasen

Led Leasen: besparen zonder besteden

zwembad-547x360LED is dé top in verlichting. Technisch perfect, uiterst innovatief en zeer milieuvriendelijk. Dankzij Led Leasen van Loket Duurzaam vloeien deze voordelen al vanaf dag één naar uw bedrijf toe zonder onnodig kapitaalbeslag. Wat een verlichting!

Een geaccepteerde innovatie

Bedrijven die investeren in LED verzekeren zich van optimale verlichting in kantoren en productiefaciliteiten. Een geaccepteerde innovatie die ook in uw organisatie niet mag ontbreken. Sterker nog: binnen uw MVO-beleid valt het inmiddels op als u geen LED-verlichting toepast. LED is beter voor uw kwaliteit, budget en het milieu. Echter, het kapitaalbeslag bij de initiële investering in LED weerhoudt nog veel bedrijven.

Led Leasen: dubbel besparenparkeergarage-547x360

Loket Duurzaam ontwikkelde op verzoek van een aantal gerenommeerde LED- producenten een aantrekkelijk financieringsproduct voor LED-verlichting op basis van zakelijke lease. Uw voordeel? U profiteert van LED zonder kapitaalbeslag. Ofwel: besparen zonder besteden.

Het mes snijdt aan twee kanten

De energiebesparing weegt al direct op tegen de financiële lasten én de LED- verlichting is in vergelijking met halogeen binnen twee jaar terugverdiend. Kortom, morgen al bespaard, over twee jaar terugverdiend.

 

Volledige keuzevrijheid: Als intermediair doet Loket Duurzaam met alle
leasemaatschappijen zaken en bieden wij eveneens alle LED-producten aan.”

Meer weten?

Download de PDF

Led Leasen helpt direct

Neem contact op

[ssba]