Loket Duurzaam: betaalbare & haalbare verduurzaming

Welkom bij Loket Duurzaam. Uw onafhankelijke intermediair voor stimulering, advisering en financiering van duurzame maatregelen in de gebouwde omgeving.

Hoewel veel VvE’en hun onderhoud goed op orde hebben, en daarmee geld besparen, laten zij tegelijkertijd veel geld liggen als het gaat om energiebesparende verduurzaming van hun appartementencomplex. Maar dit geldt eveneens voor maatschappelijk vastgoed en in de zorg. Op dit vlak is nog veel te winnen, ook financieel. Het innovatieve intermediair Loket Duurzaam is hierin als go-maker graag uw professionele partner. Van plan tot praktijk. Van advies tot actie.
Daarom ons motto: Loket Duurzaam; go-makers in verduurzaming.

Lees meer

Wat doen wij?

Loket Duurzaam Verbindt!

De haalbaarheid van diverse energiebesparende maatregelen verlangt een analyse daarvan in onderlinge samenhang. De specialisten van Loket Duurzaam beoordelen dus niet alleen de technische, maar ook de bedrijfseconomische, juridische en de financiële haalbaarheid van energiebesparende maatregelen. Een integrale totaalaanpak, ín úw belang.

Lees meer

Banken zijn minder scheutig met het verstrekken van kredieten. Dus moeten bedrijven en instellingen andere manieren vinden om aan geld te komen. Verschillende nieuwe financieringsvormen bieden hier uitkomst. Dit betekent wel dat opdrachtgevers professioneel voorbereid moeten zijn om in aanmerking te komen voor krediet.

Lees meer

Neem contact op